19 maart, 2024
Een van de pareltjes waarin Wendbaar vakmanschap goed tot uiting komt is het broodpasta project van het Bakery Sweets Center. […]
12 december, 2023
Het afgelopen jaar heeft een groep voedingsbedrijven samen met experts uit het onderwijs gewerkt aan een geactualiseerd kwalificatiedossier voeding. Het […]
10 oktober, 2023
Groenpact ging langs bij Vitens en maakte een podcast over Wendbaar vakmanschap in lerende organisaties. Het proces van het maken […]
23 juni, 2023
‘Een heel andere manier van werken’ Een kijkje in de keuken van een ander is altijd een goed idee. En […]
22 juni, 2023
Hoe versterk je het wendbaar vakmanschap van medewerkers en studenten? Met het project Wendbaar vakmanschap in lerende organisaties draaiden we […]
22 juni, 2023
Student én medewerker zelfstandig aan de slag Een online bieb vol innovatieve kennis voor mbo-studenten en medewerkers in food. De […]
16 juni, 2023
Groeifonds trekt geld uit voor toekomstbestendigheid Noorden Het Nationaal Groeifonds steekt 9 miljoen euro in een consortium van drie sectoren […]
13 juni, 2023
‘Wendbaar vakmensschap als nieuwe basiscompetentie’ De wendbare vakmens is iemand die zich continu blijft en vooral wíl blijven ontwikkelen, om […]
6 juni, 2023
Op 8 juni is het zover! Ons event Beleef Wendbaar Vakmensschap. Na drie rondes tafelgesprekken waarin onderwijs, netwerken en bedrijfsleven […]