Een van de pareltjes waarin Wendbaar vakmanschap goed tot uiting komt is het broodpasta project van het Bakery Sweets Center. In samenwerking met Hogeschool van Hall Larenstein, Aeres MBO Leeuwarden en mbo-instelling Firda onderzoeken studenten hoe brood dat over blijft bij bakkerijen hergebruikt kan worden als ingrediënt in andere producten. Eerder is hierover al een artikel verschenen.
In het magazine van maart 2024 van de NOM (Investerings- en Ontwikkelingsmaatschappij voor Noord-Nederland) wordt verteld wat de status van dit project is en hoe de betrokken partijen nu verder willen opschalen. Het artikel is online te lezen op pagina 30-31.
8 oktober, 2024
Talitha van der Weij, een goed voorbeeld van het combineren van werken en leren in de voedingsindustrie.
20 september, 2024
Binnen WVLO gebruiken we het Groeimodel voor lerende en innovatieve organisaties om met bedrijven in gesprek te gaan over de […]
Het ontwikkelen van mensen is de sleutel tot succes in een snel veranderende samenleving en arbeidsmarkt. Wendbaar vakmanschap in lerende […]