Gepubliceerd 16 maart 2022

WVLO Masterclass 31 maart verplaatst.

De WVLO Masterclass van donderdag 31 maart wordt verplaatst. De nieuwe datum wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt

30 juni
De masterclass van donderdag 30 juni gaat wel door. De afgelopen jaren zijn bij diverse bedrijven activiteiten uitgevoerd om het wendbaar vakmanschap van de medewerkers te versterken en de bedrijven te ondersteunen in hun ontwikkeling tot lerende organisaties. TNO heeft deze activiteiten gemonitord. Tijdens deze masterclass worden de bevindingen gepresenteerd door TNO. Daarna willen we in gesprek over de vraag wat dit voor iedereen betekent en hoe iedereen hier mee aan de slag kan.

TNO heeft de resultaten van 5 pilots geanalyseerd: YellowChips, FrieslandCampina, Bakery Sweets Center (leidinggevenden van verschillende bedrijven), Holiday Ice en Vitens.

In de meeste pilots staat – op het niveau van de medewerker – het versterken van actief leergedrag, verbreding van de inzetbaarheid en verbetering van de samenwerking en kennisdeling centraal. Op het niveau van de organisatie benoemen bedrijven het verbeteren van werkprocessen en rendementen. De rode draad is dat bedrijven het proces gericht op ontwikkeling en verbetering in gang willen brengen.

Lees hier een beknopte samenvatting van de pilots.

Wil je ook in gesprek over de resultaten van de pilots? Dat kan. De masterclass van 30 juni is van 15.00 – 17.00 uur bij Bowinn in Dokkum. Aanmelden kan via Arry Verhage, a.verhage@sol-online.nl.

Deel dit bericht

Meer lezen?