Gepubliceerd 18 mei 2022

Uitnodiging Masterclass Wendbaar vakmanschap, succesfactoren voor implementatie 

Datum: donderdag 30 juni 2022
Tijdstip: 15.00 – 17.00 uur. Inloop vanaf 14.45 uur
Locatie: Bowinn, Hogedijken 20, 9101 WV Dokkum

Hoge energieprijzen, schaarse grondstoffen en een krappe arbeidsmarkt. Hierop inspelen doet een groot beroep op het innovatievermogen en de wendbaarheid van bedrijven en hun medewerkers. De afgelopen jaren zijn bij diverse bedrijven opleidingstrajecten uitgevoerd om dit innovatievermogen te versterken en het wendbaar vakmanschap van de medewerkers te ontwikkelen.

TNO heeft de aanpak en resultaten van vijf van deze trajecten gemonitord en geanalyseerd, namelijk van YellowChips, FrieslandCampina, Bakery Sweets Center (leidinggevenden van verschillende bedrijven), Holiday Ice en Vitens. Tijdens deze masterclass worden de bevindingen gepresenteerd door TNO. We gaan dieper in op de rode draden in de aanpak, de succesfactoren en de resultaten.

Lees hier een beknopte samenvatting van de pilots.

Deze masterclass is voor iedereen die op zoek is naar een aanpak om te anticiperen op de veranderingen in de markt en de concurrentie een stap voor wil blijven. Directeuren, managers, leidinggevenden, opleidings- en HR functionarissen die op zoek zijn naar nieuwe en goed werkende manieren om hun bedrijf en medewerkers te ontwikkelen.

We eindigen deze masterclass met een borrel om nog even na te praten en om ervaringen uit te wisselen.

Wil je ook hierbij aanwezig zijn?  De masterclass op donderdag 30 juni is van 15.00 – 17.00 uur bij Bowinn in Dokkum. Aanmelden kan via Arry Verhage, a.verhage@sol-online.nl.

Deel dit bericht

Meer lezen?