Met de media-aandacht voor het Bakery Sweets Center & WVLO-project rondom retourbrood/broodpasta gaat het lekker. Laat dat maar aan de studenten Food Innovation over. Ze zijn met het project, waarin retourbrood via broodpasta z’n weg weer terugvindt in nieuwe producten, genomineerd voor de LC Award. En stonden woensdag in de Leeuwarder Courant.
Bekijk hier het artikel (klik op afbeelding openen in nieuw tabblad voor een uitvergroting):
6 december, 2024
Tijdens de Expeditie Leercultuur demo dag vertelde Arry Verhage, projectleider WVLO, dat Wendbaar vakmanschap niet alleen om techniek gaat, maar […]
5 december, 2024
Hoe blijf je als organisatie productief, innovatief en een aantrekkelijke werkgever? Hiervoor ontwikkelden we met TNO het groeimodel voor lerende […]
De voedings- en watersector hebben behoefte aan goed opgeleide wendbare vakmensen. Vakmensen die zich blijven ontwikkelen en duurzaam inzetbaar zijn. […]