Met de media-aandacht voor het Bakery Sweets Center & WVLO-project rondom retourbrood/broodpasta gaat het lekker. Laat dat maar aan de studenten Food Innovation over. Ze zijn met het project, waarin retourbrood via broodpasta z’n weg weer terugvindt in nieuwe producten, genomineerd voor de LC Award. En stonden woensdag in de Leeuwarder Courant.
Bekijk hier het artikel (klik op afbeelding openen in nieuw tabblad voor een uitvergroting):
22 juli, 2024
Studenten Wout de Beer en Michel Schaafsma van de opleiding Vakexpert voeding, kwaliteit en productontwikkeling hebben een innovatieve manier gevonden […]
17 juni, 2024
Op donderdag 30 mei kwamen zo’n 60 vertegenwoordigers uit bedrijfsleven en onderwijs samen op WaterCampus Leeuwarden voor het event: ‘Innovatie- […]
9 april, 2024
In het vakblad Voedingsindustrie van april 2024 is een artikel verschenen over het Nederlandse innovatieklimaat. Hierin vertellen projectleider WVLO Arry […]