Een van de pareltjes waarin Wendbaar vakmanschap goed tot uiting komt is het broodpasta project van het Bakery Sweets Center. In samenwerking met Hogeschool van Hall Larenstein, Aeres MBO Leeuwarden en mbo-instelling Firda onderzoeken studenten hoe brood dat over blijft bij bakkerijen hergebruikt kan worden als ingrediënt in andere producten. Eerder is hierover al een artikel verschenen.
In het magazine van maart 2024 van de NOM (Investerings- en Ontwikkelingsmaatschappij voor Noord-Nederland) wordt verteld wat de status van dit project is en hoe de betrokken partijen nu verder willen opschalen. Het artikel is online te lezen op pagina 30-31.
20 december, 2024
Het gaat goed met de Leiderschapstraining: leidinggeven aan wendbaar vakmanschap in lerende organisaties. Afgelopen jaar zijn maar liefst 24 deelnemers […]
6 december, 2024
Tijdens de Expeditie Leercultuur demo dag vertelde Arry Verhage, projectleider WVLO, dat Wendbaar vakmanschap niet alleen om techniek gaat, maar […]
5 december, 2024
Hoe blijf je als organisatie productief, innovatief en een aantrekkelijke werkgever? Hiervoor ontwikkelden we met TNO het groeimodel voor lerende […]