Gepubliceerd 31 oktober 2022

WVLO aanwezig op Werkgeverssymposium Noordoost-Friesland

Hoe kom je aan gemotiveerd en goed opgeleid personeel en hoe hou je ze vast? Hoe zorg je voor een fijne werksfeer waar ruimte is voor ontwikkeling en groei? Hoe kunnen werkgevers, onderwijs en overheid gezamenlijk nog meer kansen verzilveren in Noordoost-Friesland?

30 november organiseert Wurkstart in samenwerking met QOP, Dokwurk en vele partners een netwerksymposium voor werkgevers in Noordoost-Friesland. Locatie: Dokwurk aan de Hendoweg in Dokkum.

Lokale bedrijven, wethouders, trendwachters en arbeidsmarktdeskundigen geven onder leiding van presentator Roelof Lousma een vernieuwde kijk op werk en ondernemen met vele praktische tips en inzichten. Met dit werkgeverssymposium wil de organisatie werkgevers, HR-Managers en leidinggevenden inspireren rondom diverse thema’s zoals werkgeluk, personeelsbeleid, innovatie en organisatieontwikkeling.

Er is volop ruimte voor netwerken, verdiepende workshops en rondetafelgesprekken. Ga zelf in gepsrek met de gasten en gastsprekers. Aanmelden kan via info@wurkstart.nl 

Workshops

Na aanmelding ontvang je een inschrijfformulier voor de deelname aan de workshops en rondetafelgesprekken. Ga in gesprek met Arjan Banach over werkgeluk of schuif aan bij de andere gasten en kom alles te weten over Open Hiring, Een Leven Lang Ontwikkelen en vele andere onderwerpen.

Ook Arry Verhage is aanwezig om samen met Wijnand Verschuur (Mbo Life Sciences) en Ankie Boelema (Friesland College) een workshop te verzorgen. Bovendien gaat Verhage om in gesprek met Jos Sanders over een leven lang leren en wendbaar vakmanschap in de praktijk.

Het symposium vindt plaats in de namiddag en avond en wordt onderbroken voor een walking dinner. Bekijk hier het programma en meer informatie: Werkgeverssymposium Noordoost-Fryslân.

Deel dit bericht

Meer lezen?