Gepubliceerd 13 oktober 2022

Video: Leiderschapstraining pakt goed uit voor leidinggevenden, medewerkers en bedrijf

Een nieuwe video staat online! Deze keer filmden we bij Opnieuw BV, een circulair bedrijf dat onder andere kantoormeubilair nieuw leven geeft. Leidinggevenden van verschillende bedrijven volgden afgelopen jaar de training ‘Leidinggevenden aan wendbaar vakmanschap in lerende organisaties’. Naar volle tevredenheid.

Hoe ga je om met je medewerkers? En wat komt daar allemaal bij kijken? Iedere medewerker wordt graag op zijn eigen manier en op zijn eigen niveau behandeld. In de leiderschapstraining zorg je ervoor dat je medewerkers kunt meenemen in een veranderende omgeving, en in de veranderende maatschappij. Zo zorg je ervoor dat ze kunnen blijven leren.

Coachen, sturen of delegeren

Dat begint met goed leiderschap. In de video twee deelnemers aan het woord. Die de meerwaarde van de leiderschapstraining inzien: “Ik weet nu wanneer ik moet coachen, sturen of delegeren.” En: “Als je beter leiding geeft, is het resultaat ook beter. En dat is weer goed voor het bedrijf.”

Naast de opgedane kennis valt ook de wijze van cursusgeven in de smaak bij de deelnemers. Doordat leidinggevenden van verschillende soorten bedrijven deelnemen, leren de kandidaten ook van élkaar.

Ook beter leidinggeven?

Ook interesse in deze leiderschapstraining? Je kunt nog aanhaken bij de cursus. Neem daarvoor contact op met Wijnand Verschuur, w.verschuur@aeres.nl. Meer informatie over de cursus lees je hier: Leiderschapstraining – wendbaar vakmanschap.

Bekijk hier alle video’s van WVLO

Deel dit bericht

Meer lezen?