Gepubliceerd 11 april 2023

Nieuw stuurgroeplid Gert Jan Nagel stelt zich voor

WVLO verwelkomt het nieuwste stuurgroeplid Gert Jan Nagel. Sinds eind 2022 vult deze 38-jarige product manager van FrieslandCampina vol enthousiasme het team aan. Tijd om zich voor te stellen!

Wie ben je en waar kom je vandaan?

Ik ben Gert Jan Nagel, woonachtig in Urk, getrouwd met Janita en samen hebben wij een geweldige zoon Frank, van 3 jaar. In mijn vrije tijd ben ik vooral actief als Bestuurslid Voetbalzaken bij onze plaatselijke voetbalvereniging. Daarnaast trap ik met plezier nog regelmatig zelf een balletje met vrienden en schuimen we daarna gezellig af in de kantine.”

En hoe ziet jouw zakelijk leven eruit?

“Bij FrieslandCampina ben ik als Product Manager Perform & Grow, samen met een geweldig team, verantwoordelijk zijn voor het leveren van HR services en oplossingen aan zo’n 8.000 FrieslandCampina medewerkers in NL. Dit doen we vanuit ons HR Shared Service Center.

Ik ben mijn loopbaan gestart bij Agrifirm Group. Een geweldige mengvoercoöperatie waar ik verschillende HR-functies heb bekleed. Sinds 2017 werk ik bij FrieslandCampina. Nog zo’n prachtige coöperatie die invloed kan uitoefenen op de gehele keten, van gras tot glas. Bijna alle maatschappelijke thema’s komen aan bod binnen ons bedrijf. Het is een plek waar we impact kunnen maken.”

Wat doe je bij FrieslandCapina?

“Binnen FrieslandCampina was ik een aantal jaar als HR-manager werkzaam op productielocaties, zowel in kaas als babyvoeding. Nu ben ik als Product Manager Perform & Grow verantwoordelijk voor Learning Services, Health Services, Mobility Services, Employee Services en het FrieslandCampina Traineeship. Een veelzijdigheid aan HR-producten, HR-processen, HR-services en HR-oplossingen. Daarbij brengen we vraag en aanbod van HR-dienstverlening bij elkaar; of het nu op het gebied van verzuimbegeleiding, begeleiding tijdens reorganisaties, een simpele vraag over de loonstrook of een trainingsinterventie is. Samen zorgen we ervoor dat de HR-producten en HR-services klantgericht, efficiënt, gepersonaliseerd en in één keer goed plaatsvinden. Met als einddoel, tevreden medewerkers die trots zijn bij FrieslandCampina te werken en langer blijven.”

Hoe sluit dit aan bij jouw rol binnen WVLO?

“Als stuurgroep lid WLVO hoop ik mijn HR kennis en ervaring binnen de foodsector in te zetten. Ook wil ik die verbinding maken tussen hetgeen ontwikkeld wordt en wat de praktijk in een bedrijf als bijvoorbeeld FrieslandCampina nodig heeft. Niet alleen omdat dit leuk is, maar zeker ook omdat dit in onze huidige omstandigheden broodnodig is om als foodsector in NL wendbaar, lerende en van toegevoegde waarde te blijven.”

Deel dit bericht

Meer lezen?