De opgave van de sector Food & Feed is om studenten en werkenden in een vloeiend proces te brengen naar eigen regie op ontwikkeling. Dat betekent dat ze zelf kennis moeten kunnen vinden. Makkelijk bereikbaar en op hun eigen tijd. Kennisbankfood.nl is in het leven geroepen om dat te faciliteren.
Het kost veel tijd en geld om een eigen kennisbank te onderhouden. Terwijl het Groen Onderwijs ook beschikt over het Groen Kennisnet. Dat is nu helemaal vernieuwd. En dat bood nieuwe kansen voor food!
Alle bronnen die afgelopen tijd zijn verzameld op Kennisbankfood.nl, staan nu in een spiksplinternieuw mooi vormgegeven portaal op Groen Kennisnet. Dit portaal is ontworpen voor foodprofessionals, met alle thema’s die nu actueel zijn in de sector. Deze plek biedt een duurzame toekomst aan de Kennisbank Food.
De url Kennisbankfood.nl leidt vanaf nu daarom naar https://www.groenkennisnet.nl/foodsector. Alle bronnen die eerder door docenten en bedrijven zijn verzameld in de Kennisbank Food, hebben een plek gekregen op deze pagina. En er is nog heel veel ruimte voor meer, dus blijf aanleveren!
Wil je op de hoogte blijven van nieuwe bronnen, dossiers en thema’s die verschijnen op dit portaal voor vakinformatie foodsector: meld je dan aan voor de Food for Teachers nieuwsbrief.
13 oktober, 2022
Wat is nu eigenlijk goed leiderschap? De cursus Leidinggeven aan wendbaar vakmanschap in lerende organisaties denkt vanuit de medewerker.
25 januari, 2023
Ons team ging langs bij Dokwurk en Fortuin. Sociaal ontwikkelbedrijf Dokwurk leidt mensen op voor een baan in onder andere de bakkerij- en zoetwarensector.
16 december, 2022
‘Oplossingen voor krapte op arbeidsmarkt niet buiten, maar bínnen de organisatie’. De oplossing ligt binnen wendbaar vakmanschap.
31 oktober, 2022
Hoe kom je aan gemotiveerd en goed opgeleid personeel en hoe hou je ze vast? Hoe zorg je voor een […]