De Leiderschapstraining die in samenwerking met Bakery Sweets Center is opgericht, start deze herfst de derde lichting. Ondernemers kunnen hun werknemers opgeven voor deze interactieve training. De cursus omvat een intakes, 5 workshops en 2 intervisies.
De volledige naam van de training luidt ‘Leidinggeven aan wendbaar vakmanschap in lerende organisaties’. Na de eerste twee rondes van de Leiderschapstraining, is uitgebreid geëvalueerd. Na suggesties van het bedrijfsleven zijn de workshops – die voorheen 3 dagen in beslag namen – verdeeld over 5 dagdelen. Zo is het voor leidinggevenden beter te combineren met hun werk. Ook is rekening gehouden met de decemberdrukte. Verder is de invulling van het traject hetzelfde, bevestigt coördinator Wijnand Verschuur.
Als leidinggevende bied je richting, ruimte en ruggensteun in de ontwikkeling van medewerkers en team. Tijdens de cursus werk je aan je communicatieve vaardigheden en leer je hoe je je werknemers intrinsiek gemotiveerd houdt/krijgt.
De volgende data staan gepland:
vrijdag 23 september ; intakes ; 1 uur per deelnemer. Na aanleiding van opgave worden de tijdstippen in overleg gepland
De redactie was aanwezig bij de evaluatie van de voorgaande trajecten. De cursisten kijken terug op een leerzame periode. Lees hier de uitkomsten, waar u als bedrijf meteen mee aan de slag kunt:
Bedrijven kunnen hun medewerker(s) inschrijven bij Wijnand Verschuur, via w.verschuur@aeres.nl.
Dit artikel is eerder gepubliceerd op de website van Bakery Sweets Center.
Door: Clara Bloemhof
13 oktober, 2022
Wat is nu eigenlijk goed leiderschap? De cursus Leidinggeven aan wendbaar vakmanschap in lerende organisaties denkt vanuit de medewerker.
25 januari, 2023
Ons team ging langs bij Dokwurk en Fortuin. Sociaal ontwikkelbedrijf Dokwurk leidt mensen op voor een baan in onder andere de bakkerij- en zoetwarensector.
16 december, 2022
‘Oplossingen voor krapte op arbeidsmarkt niet buiten, maar bínnen de organisatie’. De oplossing ligt binnen wendbaar vakmanschap.
31 oktober, 2022
Hoe kom je aan gemotiveerd en goed opgeleid personeel en hoe hou je ze vast? Hoe zorg je voor een […]