Gepubliceerd 17 maart 2023

4 jaar WVLO: wat hebben we geleerd? Beleef ’t op 8 juni

Blok donderdagmiddag 8 juni vanaf 14.15 uur in je agenda. Dan geeft WVLO (wendbaar vakmanschap in lerende organisaties) letterlijk een kijkje in de keuken. In het Food Application Centre for Technology (FACT) in Leeuwarden gaan we zien wat WVLO de foodbranche heeft gebracht.

Waar staan we na 4 jaar WVLO?

Tijdens dit wervelende slotevent, getiteld Beleef Wendbaar Vakmensschap, krijg je de wrap-up van 4 jaar WVLO. Je beleeft wendbaar vakmensschap door gesprekken met betrokken ondernemers, studenten, docenten en andere partners. Wat is het, wat is er bereikt, waar kunnen anderen op voortbouwen, waar gaat het verder? Ook proef je verrassende producten die de studenten voor bedrijven hebben gemaakt.
Voor iedereen in food die aan de toekomst denkt.

Toepasbaar in elke sector

Het project ‘Wendbaar vakmanschap in lerende organisaties’ (WVLO) is een initiatief dat is ontstaan in de Water- en Foodsectoren in Noord-Nederland. Met dank aan financiële partners Versnellingsagenda Noordoost-Fryslân en het Regionaal Investeringsfonds MBO (RIF MBO). De invulling is concreet gericht op operators, technici, technologen, analisten en kwaliteitsmedewerkers. De visie, denkbeelden, ontwikkelingen en opbrengsten zijn echter in nagenoeg elke sector toepasbaar.

Het programma volgt nog. Meld je alvast aan, deelname is gratis!

Aanmelden voor het WVLO-event op 8 juni

Deel dit bericht

Meer lezen?