Blok donderdagmiddag 8 juni vanaf 14.15 uur in je agenda. Dan geeft WVLO (wendbaar vakmanschap in lerende organisaties) letterlijk een kijkje in de keuken. In het Food Application Centre for Technology (FACT) in Leeuwarden gaan we zien wat WVLO de foodbranche heeft gebracht.
Tijdens dit wervelende slotevent, getiteld Beleef Wendbaar Vakmensschap, krijg je de wrap-up van 4 jaar WVLO. Je beleeft wendbaar vakmensschap door gesprekken met betrokken ondernemers, studenten, docenten en andere partners. Wat is het, wat is er bereikt, waar kunnen anderen op voortbouwen, waar gaat het verder? Ook proef je verrassende producten die de studenten voor bedrijven hebben gemaakt.
Voor iedereen in food die aan de toekomst denkt.
Het project ‘Wendbaar vakmanschap in lerende organisaties’ (WVLO) is een initiatief dat is ontstaan in de Water- en Foodsectoren in Noord-Nederland. Met dank aan financiële partners Versnellingsagenda Noordoost-Fryslân en het Regionaal Investeringsfonds MBO (RIF MBO). De invulling is concreet gericht op operators, technici, technologen, analisten en kwaliteitsmedewerkers. De visie, denkbeelden, ontwikkelingen en opbrengsten zijn echter in nagenoeg elke sector toepasbaar.
Het programma volgt nog. Meld je alvast aan, deelname is gratis!
22 juli, 2024
Studenten Wout de Beer en Michel Schaafsma van de opleiding Vakexpert voeding, kwaliteit en productontwikkeling hebben een innovatieve manier gevonden […]
17 juni, 2024
Op donderdag 30 mei kwamen zo’n 60 vertegenwoordigers uit bedrijfsleven en onderwijs samen op WaterCampus Leeuwarden voor het event: ‘Innovatie- […]
9 april, 2024
In het vakblad Voedingsindustrie van april 2024 is een artikel verschenen over het Nederlandse innovatieklimaat. Hierin vertellen projectleider WVLO Arry […]