Blok donderdagmiddag 8 juni vanaf 14.15 uur in je agenda. Dan geeft WVLO (wendbaar vakmanschap in lerende organisaties) letterlijk een kijkje in de keuken. In het Food Application Centre for Technology (FACT) in Leeuwarden gaan we zien wat WVLO de foodbranche heeft gebracht.
Tijdens dit wervelende slotevent, getiteld Beleef Wendbaar Vakmensschap, krijg je de wrap-up van 4 jaar WVLO. Je beleeft wendbaar vakmensschap door gesprekken met betrokken ondernemers, studenten, docenten en andere partners. Wat is het, wat is er bereikt, waar kunnen anderen op voortbouwen, waar gaat het verder? Ook proef je verrassende producten die de studenten voor bedrijven hebben gemaakt.
Voor iedereen in food die aan de toekomst denkt.
Het project ‘Wendbaar vakmanschap in lerende organisaties’ (WVLO) is een initiatief dat is ontstaan in de Water- en Foodsectoren in Noord-Nederland. Met dank aan financiële partners Versnellingsagenda Noordoost-Fryslân en het Regionaal Investeringsfonds MBO (RIF MBO). De invulling is concreet gericht op operators, technici, technologen, analisten en kwaliteitsmedewerkers. De visie, denkbeelden, ontwikkelingen en opbrengsten zijn echter in nagenoeg elke sector toepasbaar.
Het programma volgt nog. Meld je alvast aan, deelname is gratis!
6 december, 2024
Tijdens de Expeditie Leercultuur demo dag vertelde Arry Verhage, projectleider WVLO, dat Wendbaar vakmanschap niet alleen om techniek gaat, maar […]
5 december, 2024
Hoe blijf je als organisatie productief, innovatief en een aantrekkelijke werkgever? Hiervoor ontwikkelden we met TNO het groeimodel voor lerende […]
De voedings- en watersector hebben behoefte aan goed opgeleide wendbare vakmensen. Vakmensen die zich blijven ontwikkelen en duurzaam inzetbaar zijn. […]