Gepubliceerd 28 maart 2023

4 april: online themabijeenkomst over Wendbaar Vakmanschap

Op dinsdag 4 april organiseert kennispunt mbo LLO samen met SOL een online themabijeenkomst over Wendbaar Vakmanschap. De online sessie vindt plaats van 15:30 tot 17:00 uur.

We gaan dieper in op:
1.     De toolkit (gereedschapskist) met achtergronden en toepassingsmogelijkheden die we voor docenten ontwikkeld hebben.
2.     De rol van het ROC in de ontwikkeling van lerende organisaties.
3.     Ontwikkelingsgerichte begeleidingsmechanismen in hybride leer-werkomgeving.

Dit wil je als LLO-specialist niet missen!

Het hoe en wat van Wendbaar Vakmanschap

Sinds 2019 werken MBO Life Sciences en het Friesland College aan nieuwe manieren om Leven Lang Ontwikkelen binnen bedrijven te faciliteren. Arry Verhage, projectleider van het project ‘Wendbaar vakmanschap in lerende organisaties’ neemt je mee in het waarom van wendbaar vakmanschap en de belangrijke rol die scholen kunnen spelen in het ontwikkelen van medewerkers en organisaties.

Vervolgens zullen ervaringsdeskundigen Simon Feersma Hoekstra (MBO Life Sciences), Ankie Boelema (Friesland College) en Bianca Dusseljee (Friesland College) ons in subsessies meenemen in hoe je zelf met wendbaar vakmanschap aan de slag kunt, wat wendbaar vakmanschap betekent voor de rol van begeleiding en voor de rol die de mbo school kan hebben.

Aanmelden voor deze online themabijeenkomst


Deel dit bericht

Meer lezen?