Gepubliceerd 20 september 2024

WVLO wint 3e prijs LLO-Katalysator

Het ontwikkelen van mensen is de sleutel tot succes in een snel veranderende samenleving en arbeidsmarkt. Wendbaar vakmanschap in lerende organisaties (WVLO) speelt hier succesvol op in. In een door LLO-Katalysator uitgeschreven wedstrijd behaalde het project deze maand de 3e prijs!

De wedstrijd ging over het stimuleren van een positieve leercultuur binnen bedrijven. Namens Aeres namen Arry Verhage (projectleider WVLO) en Wijnand Verschuur (onderwijsadviseur) een cheque in ontvangst ter waarde van 5.000 euro. WVLO is een mooi voorbeeld hoe Aeres bedrijven op een praktische en effectieve manier ondersteunt om op de werkvloer een positieve leercultuur te creëren. Deze aanpak is de afgelopen jaren samen met TNO en Firda door het uitvoeren van pilots bij FrieslandCampina, Avebe, Yellow Chips, Holiday Ice en het Bakery Sweets Center.

Impuls aan leven lang ontwikkelen
De LLO-Katalysator is een meerjarig programma waarmee onderwijsinstellingen in het middelbaar beroepsonderwijs, hogescholen en universiteiten samenwerken met maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven, om zo een stevige impuls te geven aan een leven lang ontwikkelen.

Deel dit bericht

Meer lezen?